O NOUĂ BĂTAIE DE JOC LA ADRESA ROMÂNIEI: COMPANII DIN OLANDA IMPORTĂ CARNE REFRIGERATĂ, O CONGELEAZĂ DIN NOU, ÎI SCHIMBĂ DATA VALABILITĂȚII ȘI O VÂND ÎN ROMÂNIA❗️

📌 Lipsa de respect la adresa României a țărilor vestice mai mici decât țara noastră, dar mai puternice economic (Olanda și Austria) nu are limite. Bătaia de joc atinge cote inimaginabile. Ultimul exemplu: companii din Olanda importă carne refrigerată (din America de Sud), o congelează din nou, îi schimbă data valabilităţii şi o vând în România. Asta in timp ce Romania sacrifica o mie de vite pe zi!

📌 Aceeași Olanda care ne-a tot dat nouă lecții despre ce înseamnă Europa și ce trebuie să respectăm. Nu cred că ce fac acești operatori economici olandezi este un mod de lucru acceptat şi pentru piaţa din ţara lor. Mii de tone de produse provenite din America de Sud sunt achiziţionate de aceste firme, în variantă proaspătă, în sensul refrigerat, nu congelat, sunt transportate în Olanda şi congelate acolo, la câteva luni de la punerea lor pe piaţă, în ţara de origine. Mai grav, aceştia emit documente şi prelungesc termenul de expirare cu cel puțin încă un an.

📌 Austria a umilit România prin votul negativ legat de aderarea la spațiul Schengen. Dar nu numai atât: atitudinea acestei țări la adresa românilor care locuiesc și muncesc acolo este, de asemenea, una umilitoare.

România trebuie să ia atitudine fermă pentru apărarea intereselor naționale și a drepturilor cetățenilor români❗️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *